woensdag 10 september 2014

| Budgetshoppen voor een shopaholic | ♥

Hey meiden!

 Hoe shop je nu eigenlijk het best zonder de hele tijd op je geld te moeten letten? Je kent het gevoel wel, het begin van een nieuw seizoen, en je wil gewoon echt elke winkel leegkopen! Maar voor ons, shopaholics, is dat niet altijd even gemakkelijk om binnen ons budget te blijven. Daarom heb ik voor jullie enkele tips om aan budget shoppen te doen.
Benieuwd? Lees mee ♥



Ten eerste moet je wel weten of je een shopaholic bent. De meeste weten het wel, ze shoppen gewoon erg graag en veel, maar hun budget kan uiteraard niet altijd mee. Toch zijn er enkelen onder ons die het niet durven toegeven (of het gewoon nog niet doorhebben!). Je kan altijd deze test eens doen, dan weet je meteen of je met 'shopaholic zijn' te kampen hebt of niet.

 Je weet nu dat je een shopaholic bent, maar wat nu? 

♥♥♥

Om te beginnen kan je best op voorhand jouw winkels uitkiezen die je gaat bezoeken. Voor mensen zoals ik die echt super graag shoppen, kan je best niet in te dure winkels gaan shoppen, want dan zit je al meteen over je limiet! Ook kopen wij graag regelmatig nieuwe dingen, en gooien we de oude items soms wel eens weg. Is het dan geen zonde om een mooi kleedje dat gigantisch duur was, na een jaartje weg te gooien? Ik dacht van wel! Je kiest het best voor winkels die bij je budget passen, de iets goedkopere winkels dus. Neen, het hoeft daarom echt geen Zeeman te zijn!

♥ Zara
Voor mij is Zara echt de top! Ze zijn altijd mee met de mode, en ze blijven ook niet bij basics. Er hangen geregeld wel eens gewaagdere dingen in hun rekken, en dat vind ik net super! Ook is er een kids afdeling, en een TRF. Dat laatste is iets meer voor de jeugd, als ik het goed begrepen heb. Daar koop ik ook echt veel.

♥ H&M
Tja, H&M is echt de top qua budget shoppen! Ze hebben er lekker veel basics, maar ook andere dingen. Hun winkel staat bekend voor basics. Maar dat vind ik net ook heel fijn! Je kan bijvoorbeeld een goedkope jeans combineren met een 'chiquere' blouse.  Het is gewoon een kwestie van juist combineren, en je haalt letterlijk heel de winkel leeg!

♥ Mango
Ben je een dame die eerder van casual chic houdt? Dat kan je je helemaal laten gaan bij Mango! Mango is namelijk een winkel die de perfecte verhouding tussen casual en chic heeft gevonden.  Denk dus nooit meer dat chique kledij altijd duur hoeft te zijn, want het tegendeel is bewezen!


♥ Asos

Geen tijd om te gaan shoppen, maar ben je wel helemaal geobsedeerd? Dan zit je bij Asos goed! Asos is namelijk een onlineshop die echt super mooie kledij verkoopt. Je hebt ook een 'petite' afdeling, dat is meer voor de jeugd en de ladies onder ons die eerder een maatje XS hebben.



Zoek je een site waar je super mooie feestkledij kan vinden, dan is Nelly perfect. Nelly is namelijk een onlinesite waar je hele mooie feestkledij kan vinden, maar binnen je budget! Ik denk dat dit echt fantastisch is, omdat heel veel vrouwen dachten dat feestkledij altijd duur hoeft te zijn - dat is dus niet zo!

♥ Subdued
Subdued is een ubercute Italiaans merk, en je vind het vooral in de grotere steden. Het komt nu meer en meer voor! Het is een beetje de stijl van Brandy Melville, maar dan in plaats van one size, hebben ze er alle maten! Echt geweldig voor als je nét die maat niet past. Ze hebben heel veel t-shirts met 'tumblr' prints. Ik heb er nog maar 2x gekocht, maar ik ben echt verliefd geworden op die winkel!

Zo, nu kunnen jullie toch al eens een kijkje nemen in deze winkels. Ook vind ik New Look, Pull&Bear etc ook hele leuke budget winkels!

♥♥♥

Om jullie nog een beetje meer te helpen, heb ik een aantal 'low budget' items van de winkels van hierboven op een rijtje gezet. Deze items zijn volledig mijn stijl en ook wel dé mode voor de komende zomer! Moet je jouw summer stash nog helemaal gaan kopen? Bekijk dan zeker volgende items eens! Klik op de foto voor het linkje

♥ Zara
Handtas 29,99 EUR Afbeelding 4 van COMBI TEENSLIPPER van Zara
Tas 29,99 EUR - Sandalen 27,95 EUR

♥H&M

Top 3 EUR (!) - Top 9.99 EUR

♥Subdued
18,00 EURCLICK TO SLIDE: MINI SALOPETTE 34G
Top 18,00 EUR - Playsuit 49,00 EUR

♥Mango
Robe ceinture amovibleCombinaison imprimée palmiers
Jurkje 34,99 EUR - Jumpsuit 44,99 EUR

♥Nelly
  
Jurkje 42,95  EUR - Zonnebril 79,95 EUR



♥Asos

Jammer!


♥♥♥


Dat was het dan!

Q: Wat vinden jullie van budget shoppen? Zijn jullie ook echte shopaholics?

XOXO, E.

1 opmerking:

  1. H&M is een heel fijne budgetwinkel!
    Ik ga er vrij vaak shoppen!

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter! Ik vind het altijd fijn om die te lezen. Dat herinnert me waarom ik het bloggen doe.