vrijdag 12 september 2014

| inspiration #1: after summer |

Hi!
Zijn jullie ook zo verzot op Tumblr? Ik alvast wel. Ik kan er mijn dagen echt mee vullen! Ik hou van allerlei inspiration pics (over zowel fashion als andere random dingen) te rebloggen. Echt heerlijk!
Jullie kunnen offcoarse mijn tumblr blog bekijken. Ik heb ervoor gezorgd dat ik er niets over mijn identiteit in verklap :p Klik hier als jullie benieuwd zijn naar mijn tumblr blog. Ik heb ook vanboven een playlist gemaakt, zodat jullie je toch zeker niet gaan vervelen én helemaal kunnen wegsmelten van mijn muzieksmaak haha... . 
Anyways, mijn artikeltje van vandaag heeft wel degelijk iets met tumblr te maken hoor! Jullie waren misschien al bedenkelijk aan het kijken, maar ik ga namelijk een inspiration doen! (dat las je al eerder in de titel).

Ik hou echt van inspirations, zeker als er een nieuw seizoen van start gaat! maar toch ga ik nog niet over de herfst beginnen, omdat ik stiekem hoop op een nazomer! Wat houd een inspiration berichtje eigenlijk in? Wel, ik plaats allerlei foto's die ik op tumblr vond, én die te maken hebben met een nieuw seizoen etc. Ik vind het echt heerlijk om eens weg te zinken met allerlij fototjes, en om gewoon inspiratie te krijgen!

Dusssss.... zijn jullie even benieuwd als ik?
Krijg inspiratie om zelf ook iets creatiefs te doen en lees meer!

LAST BUT NOT LEAST:

(dat lijf! Ik kan er maar geen geneg van krijgen....)


Q: Hebben jullie al wat inspiratie opgesnoven?

XOXO, E.

2 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter! Ik vind het altijd fijn om die te lezen. Dat herinnert me waarom ik het bloggen doe.