vrijdag 19 september 2014

| polyvore |

Hey bloggers!

Kennen jullie polyvore? 

Het is een site waar je je creativiteit los kan laten. Je kan er van alles over mode vinden, je kan items liken zodat ze op jouw pagina komen etc. maar je kan er ook 'sets' maken. Dat wil zeggen een mode, beauty, deco of kunst set. Het is zeer moeilijk om het zo uit te leggen, maar neem eens een kijkje (polyvore.com), maak een account, volg andere mensen en dan zie je wel wat zij doen en wat de bedoeling is. Probeer eens, want met dit weer in de zomer kan je toch niet veel doen he :)
Ik ga af en toe een outfit -of set- die ik gemaakt heb op polyvore hierop plaatsen. Daaronder plaats ik ook waar je elk item kan kopen en hoe duur het is. Ik deed dit ook op mn oude blog, en ik vond zo'n polyvore berichtjes wel erg leuk.

Als eerste heb ik een soort van inspiratie foto klaarstaan die ik zelf heb gemaakt. Het is een beetje 'hipster' haha maar dat is niet de outfit voor vandaag. Als je eventjes verder kijkt, zie je de outfit. Het is een echt outfit voor de tijd van het jaar & voor de temperaturen nu. Je kan er perfect mee naar school gaan want het is redelijk basic en toch een tikkeltje 'chic'.
Crazy Summer.♥
Zijn jullie ook zo benieuwd?

Lees meer!


for a perf. first date!♥     
                                                  


Q: wat vinden jullie van de polyvore berichtjes? Zijn jullie er ook zo verslaafd aan?
XOXO, E.

1 opmerking:

Laat gerust een reactie achter! Ik vind het altijd fijn om die te lezen. Dat herinnert me waarom ik het bloggen doe.