About & contact ♥

Lieve bloggers!
Ik ben een meisje van 15 jaartjes oud, en mijn verjaardag is op 24 augustus, yeah! Dat is in de zomervakantie, dus die dag is hoe dan ook altijd top!
Bloggen is zowat een nieuwe hobby. Ik doe het nu al iets meer dan een jaartje, en vroeger heb ik nog 2 andere blogs gehad waaruit ik erg veel heb geleerd. Die heb ik ondertussen wel al verwijdert, want ik wou op een 'schone lei' starten. :D
Mijn passies zijn dus Bloggen, onder meer over Fashion (wat ik het liefst en meeste doe), en beauty. Ik steek erg veel tijd in bloggen, maar dat wil niet zeggen dat ik elke dag een artikel post. Ik ben namelijk ook nog columniste op een andere blog, en daar steek ik dan ook weer veel tijd in. Toch probeer ik zoveel mogelijk artikeltjes te postten.Nog een paar hobby's van mij: ik dans zeer graag. Dat doe ik 2u per week, en ik volg street & hip-hop. Buiten dansen ben ik ook erg muzikaal. Ik ben zo'n 3u gemiddeld per week bezig met muziek. Ik volg (7 jaartjes ) dwarsfluitles, en daarbuiten volg ik nog samenspel met ene vriendin die piano doet. Ik kijk ook graag series & films, luister naar muziek etc. Daarbuiten ga ik ook nog eens elke zondag naar de chiro, wat zo'n beetje mijn leven is. En als er dan nog tijd over is, ga ik zeer graag shoppen. Zo zie je, mijn weken zitten wel degelijk goed vol, maar toch probeer ik veel tijd vrij te maken voor te bloggen.


Ik ben deze blog gestart met een concept: namelijk dat ik anoniem blijf. Je kent het wel, zoals in gossip girl, maar dan verspreid ik uiteraard geen roddels! Dit is een fashionblog (omdat het gewoonweg mijn passie is, ik kan echt niet zonder mode!) met een tikkeltje beauty (omdat ik er toch graag goed uit zie).
Ik heb mijn blog niet zomaar 'Neon Fall' genoemd. Er zit wel een zekere 'logica' achter haha :). Neon is momenteel dé mode kleur, dus daar leid ik al meteen naar het fashion gedeelte. En die fall is een synoniem voor autumn, dus herfst. Ik wou gewoon eventjes bewijzen dat de herfst niet altijd somber hoeft te zijn, en dat en gerust wat neon bij mag!


This is me!♥
Hebben jullie vragen/opmerkingen over wat dan ook? Dan kan je me altijd een mailtje sturen via: 

anonymousfashionista99@gmail.com
Ook kan je natuurlijk reageren op alle berichtjes.
Volgen kan je me via GFC (Google Friend Connect), dat vind je in de rechterzijbalk, of via Bloglovin .

Bon, dat was het zo'n beetje. 

xoxo, E.

Geen opmerkingen: