woensdag 24 september 2014

| How to wear: de losse broek | ♥

Hi!
Het is weer column time!
Nu het vakantie is, zit ik helemaal in de zomersfeer. Ja examens gedaan, goed weer, ik heb echt zin in de grote vakantie! Ik ga alvast lekker veel shoppen en andere leuke dingen doen. Anyways, waar ik het vandaag over ga hebben zijn de losse broeken.
Losse broeken met print zijn helemaal in de mode, nu en deze zomer! (maar dat waren ze vorige zomer ook al.) Maar hoe draag je ze nu juist, die fashionable pants? Ik heb enkele tips voor jullie zodat jullie deze lente/zomer helemaal stralen met jullie losse broek! 
Kijken jullie even mee?


De ontwerpen van Louis Vuitton waren de trendsetters. Hij creëerde losse modellen met opvallende dierenprints. Losse broeken met een opvallende print zijn niet altijd even makkelijk te combineren. Je zal er al snel als een hippie gaan uitzien. Maar toch kan je er stijlvol uitzien. Ik heb enkele tips voor jullie op een rijtje gezet.
 • Kies voor een broek die wat smaller wordt naar de enkels toe. Of ga voor een wijd model.  Maar kies zeker niet voor een model met olifantenpijpen.
 • Combineer je broek met neutrale kleuren. Een eenvoudig topje doet het altijd wel goed. Wie al wat meer gewoon is kan gaan voor een stijlvol vestje of een gewaagde blouse.
 • Plateauschoenen of sandalen met veel riempjes passen er perfect bij. Kies zeker niet voor teenslippers! Bij sommige modellen passen ook all stars, maar let daar toch maar mee op! Zorg ervoor dat het niet te sportief wordt. 
  Dit waren enkele algemene tips. Hier heb ik nog per 'outfit' enkele tips hoe je die kan creëren. 
  De casual look: 
  ♥  Ben  je meer op zoek naar een casual look die je bij elke gelegenheid kan dragen, denk dan eens aan een broek met print in twee kleuren. In combinatie met een shirt en een paar schoenen met eventueel een klein hakje. Draag de broek in je schoenen. En doe je haar in een losse dot, of gewoon in een kapsel dat jij leuk vind. :)

  De stijlvolle look:
  ♥ Wil je er dan weer stijlvoller uitzien tijdens een avondje uit? Combineer dan een drukke broek met print met een effen shirt dat je over de broek laat hangen. Een stoer leren jasje  maakt het helemaal af. En je haar laat je maar gewoon nonchalant hangen. 
  Met deze combinatie verzeker ik jullie dat je er zeer stijlvol zal uitzien! 
  De sportieve look:
  ♥ Tot slot : Wil je een outfit creëren die heel sportief is, maar toch ook leuk, dan kan je kiezen voor een trendy printed pants, met een effen t-shirt die je in je broek doet. Draag er een vestje overheen (een sportievere versie) en een paar sneakers eronder en je bent klaar! Eventueel kies je ervoor om je haar in een paardenstaart te doen. ( Dat komt natuurlijk altijd sportiever over).

  ♥Als laatste heb ik nog enkele inspiratie pics voor jullie klaarstaan.
   Ik vind de trend namelijk ge-wel-dig! En daarom nog enkele leuke fototjes.


  Zara Printed Harem Pants in Multicolor (Red) - Lyst
  Afbeelding 5 van BAGGY STRETCHBROEK van Zara

  Afbeelding 4 van BROEK MET PRINT van Zara


  Wat vonden jullie van mijn tips? Hopelijk kon ik jullie toch een beetje helpen. En wat vinden jullie van deze trend? Is het iets voor jou of vind je het toch eerder te gewaagd? Ik heb me alvast een super leuke aangeschaft. 

  Hope you enjoyed
  XOXO, E.

  1 opmerking:

  Laat gerust een reactie achter! Ik vind het altijd fijn om die te lezen. Dat herinnert me waarom ik het bloggen doe.