maandag 29 september 2014

| de perfecte jeans voor jou | ♥

Hallo!
De winter komt er stilletjes aan en in die periode is de jeans wel het meest gedragen kledingstuk! Het is qua uitzicht de perfecte broek voor het seizoen én het is ook nog eens -redelijk- warm! In vergelijking met een kleedje ofzo dan hé :)
Een skinny jeans is nog geen enkel seizoen weg geweest uit de garderobe van een fashionista. Maar hoe draag je dat hebbeding nu het best?
Het is het meest basic kledingstuk ooit, maar daarom nog niet het makkelijkst te combineren ooit!  Hier geef ik jullie enkele tips en tricks om dat hebbedingetje perfect te combineren! 


Benieuwd? Klik op read more!De perfecte jeans voor je lichaam! Eerst ga ik jullie even wegwijs maken welke jeans er nu bij jou past! Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!    

♥ De( super)skinny! Eigenlijk is deze maar voor een bepaald publiek. Namelijk niet voor de -té- mager en ook niet voor de -een beetje té- dikke mensen. Eigenlijk is de skinny héél discriminerend, haha. Als je echt heel mager bent, verslankt de skinny jouw lijf en lijk je wel of je echte stokkebeentjes hebt! Not done dus! Ben je dan weer het andere uiterste, -té- dik, dan spant de skinny al je vet af! Oh nee die zin... Die is helemaal niet slecht bedoelt hoor! Maar het is wel een beetje de waarheid... Dus de skinny is alleen maar goed voor de mensen met een 'normaal' lichaam. Soms een beetje naar de magere kant, maar let op dat je niet té mager bent voor deze jeans. Voor die 'normale' mensen is het eigenlijk heel simpel. Die kunnen alle broeken dragen!  Ook helpt de skinny voor kleinere mensjes :) Ben je echter groot én mager, ga dan zeker niet voor de super skinny! Dit lijkt echt op stokkenbeentjes... . 
♥ rechte tot wijde pijp. Dit is voor de molligern onder ons. Dan moet je zeker niet gaan voor een super skinny zoals hierboven maar ook weer niet voor een slobber broek :) Dus kies een middenweg. Rechte tot een beetje uitleenlopende pijpen. 
♥ Strech broek. Heb je brede heupen? Dan is deze gepast voor jou! Let wel op dat je een niet té hoge taille hebt en liefst geen studs of andere accessoires aan je heupen. Dit doen je heupen alleen nog maar breder lijken.  

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Nu dat je weet welk model er bij je past is de kleur ook zeker nog belangrijk. 
♥ Ben je eerder altijd optimistisch ingesteld en heb je altijd een zomer gevoel? Kies dan voor kleurrijke broeken! Je bent een echte levensgenieter en dit mag je ook tonen in je broeken! Jij hebt duidelijk geen schrik van wat ze van je denken, dus doe je maar op! Meestal ben je ook een speelsere persoon, dus kies eens iets gewaagder? Waarom ook niet? Broek met prints? Doeeen! 
♥ Ben je echter niet altijd zo positief ingesteld, soms een beetje een pessimist of toch een  in die richting ? Kies dan voor een gewone jeans / zwarte broek./... . Je kan natuurlijk ook gaan voor een fellere kleur, maar neem dan eerder blauw ( niet té fel blauw). Felroze ligt niet echt in je aard dus doe dit dan ook niet. Ik heb ooit bij mijn berichtje over de accessoires verteld dat je karakter af te lezen is van je accessoires. én ook van je jeans. Dus doe waar je je goed bij voelt.
♥ Ben je dan weer het andere uiterste: een zeer deprimerende persoon? Kies dan absoluut niet voor veel kleur! Oke, jullie denken nu van grijs en zwart wordt je nog deprimerender... Maar het is alleszins beter dan veel kleur op momenten dat je echt een beetje depri bent. Ga dus voor een donkerblauwe jeans, een zwarte of grijze broek, ...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 Nu weten jullie welk model er het best bij jouw 'body' past én welke kleur er met jouw caracter gepaard gaat. Wat nu nog? Inspiratieeee ! Laat het maar komen! Hier enkele plaatjes, Hope you enjoy ♥

XOXO, E.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter! Ik vind het altijd fijn om die te lezen. Dat herinnert me waarom ik het bloggen doe.